Bedankt voor je inschrijving

Verdubbel je energie

Het ‘Verdubbel je Energie’ Werkboek lanceert over:

'Verdubbel je Energie' Werkboek

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Met veel liefde hebben we het voor jou gemaakt. Een werkboek om stap voor stap te ontdekken waar je energie vandaan komt, waar je energielekken zijn en vervolgens jouw energie minimaal te verdubbelen. Lekker hè?!
Jij bent de allereerste die dit nieuwste werkboek krijgt.
Nog een klein beetje geduld… op Woensdag 6 AM  ligt ‘ie op je mat. Je inboxmat dan 🙂 

Tot dan nog één vraag: Wat ga jij doen met meer energie?

Verheug me op jou.
Liefs,

Op Donderdag geef ik een Live Sessie bij BreinTV

Op Donderdag 22 juli geef ik bij BreinTV een Online sessie “Leef jouw droomleven!”. Een workshop met volop Life-hacks, praktische brein-trucs en heel veel Jennergy om jouw energie een boost te geven en jouw droomleven te gaan leven. We beginnen om 20:00.  Ben jij erbij? 

Ben je al lid van BreinTV? Check jezelf hier in voor de sessie: “Leef jouw Droomleven!”

Nog geen lid van BreinTV? Hier moet je bij zijn, want naast mijn sessie nog zoooo veel meer. Jump in!  

Hey, ik ben Jenn

De universele taal op aarde is een glimlach.

Het gevoel van geluk delen is het mooiste wat er is en zo ben ik al jong begonnen te onderzoeken wat geluk precies is. Waarom de een het wel heeft en de ander niet. En nee dat is niet het loterijgeluk, maar dat diepe warme gevoel vanbinnen en champagnebubbels in je buik. Ja dat! 

Al ruim 10 jaar ben ik internationaal spreker en trainer over geluk. Hoe kan je je gelukkiger voelen, waar komt het vandaan en hoe kan je dat in je leven verweven? Dit zijn precies mijn lievelingsonderwerpen. Nu word ik Mrs. Happiness genoemd, heb ik een TED-talk gegeven en heb ik de allerbeste job op aarde: anderen gelukkiger maken!

En weet je, gelukkig zijn begint bij energie, jouw eigen energie, want dat is de brandstof die we nodig hebben om ons volle potentieel te kunnen leven. Het is allemaal met elkaar verbonden.

De meest gestelde vraag aan mij is: “Jenn hoe komt het dat jij zo veel energie hebt?” #hoedan

Wil je weten wat mij energie geeft? Dit!