Live SoulTalk

soulreading Evening

Welkom bij de Live SoulTalk op   2 januari 2024

Een avond om in contact te komen met je Ziel en alle boodschappen te ontdekken die deze voor je in petto heeft. De ziel is de bewaarder van je blauwdruk voor het leven, kent jouw soul purpose en heeft antwoorden op al je vragen.

Het is niet gemakkelijk om die boodschappen te horen, omdat het leven druk is en ons afleidt van al dat goede. Om de verbinding te herstellen, moet je goed luisteren en om dan een vertaler te hebben, maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.

Kom naar de Live SoulTalk op 2 januari, georganiseerd door Danielle, in een prachtige Mongoolse yurt vlakbij Wageningen.

Laten we samenkomen, ons verbinden met de magie en afstemmen op de ziel.

2 januari in Wageningen

Wat is een SoulTalk?

Maak contact met je ziel en luister naar haar fluisteringen, hoor je de boodschappen die ze voor je heeft? Je ziel spreekt de hele dag tegen je, maar het is moeilijk te horen door de drukte in onze dagen.

Je ziel heeft je blauwdruk, ze weet wat je bestemming en doelen zijn in dit leven en welke stappen je kunt nemen om ze te bereiken. Soms is het niet eenvoudig om haar te begrijpen, dus is Jenn hier om het voor je te vertalen.

En avond vol antwoorden, met een extra dosis humor en een flinke scheut magie. Wat wil jij weten?

Deze SoulTalk is op speciaal verzoek van Danielle

Danielle deed enige tijd geleden mee aan een SoulTalk en heeft ervaren welk het effect het begrijpen van je eigen zielenfluisteringen heeft. Niet alleen de boodschappen die zij ontving, maar door te luisteren naar de boodschappen van de andere deelnemers klikte er van alles. Aangevuld met bevestiging en gedetailleerde uitleg over alles wat met energie en spiritualiteit te maken heeft, gaf haar vertrouwen in zichzelf terug.

Om deze ervaring ook te bieden aan haar vrienden, collega’s en medestudenten besloot ze mij uit te nodigen om naar Wageningen te komen. Ik stemde graag in en nu staan er twee SoulTalks gepland: 2 januari Nederlandse versie en de Engelse versie op 8 december.

Normaal is de prijs €57.- per persoon, maar op verzoek van Danielle is het slechts €44.- voor deze SoulTalks. Je bent vanaf 18:30 uur welkom op de locatie en we beginnen om 19:00 uur. Rond 22:30 zullen we gezamenlijk afronden.

Meld je hieronder aan voor de Nederlandse Soultalk en je ontvangt een bevestigingsmail met een tikkie-link. Na betaling is je plaats bevestigd.

Meld je hier aan voor de SoulTalk op 2 januari

 

Hey, I am Jenn

Al meer dan 22 jaar doe ik onderzoek naar Joy&Happiness. Wat is het? Waar komt het vandaan? Hoe kun je het vasthouden?

Ondertussen bekend als Mrs. Happiness, spreek ik al meer dan 12 jaar over de hele wereld en heb ik me gespecialiseerd in het oplossen van wat ons tegenhoudt om het leven ten volle te leven.

Ik heb ontdekt dat als je je Joy volgt, je je Levensdoel vindt en daarmee ongelooflijke Magie. Je ziel is de bewaarder van dit alles en het is een eer om de boodschappen van je ziel voor je te mogen decoderen.

Dit is hoe klanten Jenn omschrijven
Ze is een fearless rebel-teacher, klaar om je naar de essentie van het leven te leiden. Als je begeleiding/advies van haar zoekt, zet je dan schrap voor ongefilterde waarheid en no-nonsense advies. Ze is hier om oprechte harten -steun te bieden. Maar laat me je vertellen dat haar liefde en warmte haar geheime saus is waardoor haar kick-in-the-butt benadering aanvoelt als een warme omhelzing.

Welkom bij
Soultalk Live

Parkeren

Je auto mag je parkeren langs de Hollandseweg. Het is maar een klein stukje lopen naar de locatie. Je fiets kun je op het terrein naast de yurt neer zetten. Details vind je in je bevestigingsmail.

Locatie

In de buurt van Wageningen ben je van harte welkom in een Mongoolse yurt. 

Tijden

Je bent vanaf 18:30 uur welkom op de locatie en we beginnen om 19:00 uur. Rond 22:30 zullen we gezamenlijk afronden.

t

Wat neem je mee?

Kleed je in laagjes, want de temperatuur kan variëren in de yurt. Neem een sjaal of extra trui mee en je bent er klaar voor 🙂

We hebben koffie, thee en snacks voor je klaarstaan.

Prijs

Op speciaal verzoek van Danielle is de hele avond, incl. snacks, koffie en thee een investering nu van €57,- voor €44,- p.p.

Let op!
Er zijn alleen een aantal kaarten beschikbaar.

Snacks

Ja, er zijn koekjes en natuurlijk heerlijke chocolade. Er zal ook water, thee en koffie zijn.

Dus daar is allemaal voor gezorgd.

‘It is within you, that you seek’ –  Rumi