Al 12 jaar ben ik ondernemer en om dat te vieren trakteer ik jou op het beste e-book dat ik tot nu toe heb geschreven, waarin ik mijn coachgeheimen deel, hoe je eindelijk kan doorbreken wat je tegenhoudt. 

Het e-book “De Doorbraak” geeft jou:

Meer Energie

Wat zou jij doen met meer energie? Je hebt je lijstje stiekem klaar he?! Energie is het basisingrediënt van alles wat we doen, maar waar komt het vandaan en hoe kan je er vandaag al meer van maken? 

Jouw Doorbraak

Mijn coachgeheimen geef ik jou in dit werkbook, zodat je oefening per oefning dieper gaat en jouw handremmen en blokades kan benoemen en deze op een makkelijke en zachte manier kan oplossen. Het het zo makkelijk als je weet #hoedan 

Meer Vrijheid

Als je niets meer tegenhoudt, waar ben je dan toe in staat?  De toekomst ligt open om eindelijk het leven en de business waar je naar verlangt te creëren. Jouw hart en ziel roepen jou.

Meld je nu aan en ontvang

het gratis e-book ‘De Doorbraak’

 

Hey, Ik ben Jenn

Al ruim 22 jaar doe ik onderzoek naar Geluk. Wat is het eigenlijk? Waar komt het vandaan? Hoe kan je het vasthouden?

Geluk is iets heel kleins en toch zo essentieel in ons leven. Bekend als Mrs. Happiness spreek ik al 12 jaar over de hele wereld over Geluk en heb ik mijn gespecialiseerd in het oplossen van de blokkades waarmee we onszelf tegenhouden volop te leven.

Zo beschrijven klanten Jenn
She’s a fearless rebel teacher, klaar om je naar de essentie van het leven te leiden. Als je bij haar om begeleiding/raad vraagt, zet je dan schrap voor ongefilterde waarheid en no-nonsense advies. Ze is hier om oprechte, welgemeende steun te bieden. Maar laat me je vertellen, dat haar liefde en warmte haar secret juice is waardoor haar kick-in-the-butt benadering aanvoelt als een warme omhelzing.