Soulful Magic

Unlock the Secrets of the Mystical: Join the Art of Spiritual Development

Ben je nieuwsgierig naar eeuwenoude tradities en mystieke praktijken? Ben je klaar om aan een transformerende reis te beginnen en jezelf onder te dompelen in een unieke ervaring? Ontdek ongeziene energieën en verken de mogelijkheden in dit buitengewone 3-weekend SpiritSchool.

Deze Magische Summerschool bestaat uit het volgende:

Weekend 1: Energy Mastery
Stap in het rijk van de energie, waar je de geheimen van ongeziene krachten zult ontdekken. Ervaar de kracht van energy healing, mediumschap en aura reinigingstechnieken. Leer te navigeren door de eb en vloed van energie die ons omringt en maak er gebruik van om je welzijn te verbeteren en je verlangens te manifesteren.

Weekend 2: The Path of Alchemy
Ga mee op een bijzondere reis door de alchemistische kunsten, waar we de transformatie van het zelf en de wereld om ons heen onderzoeken. Leer de oude technieken van transmutatie en ontdek het verborgen potentieel in jezelf. Ervaar de kracht van symbolen, potion-making en oude rituelen waarmee je je aangeboren wijsheid gaat ontvouwen.

Weekend 3: Sacred Divination
Verdiep je in de mystieke kunst van het voorspellen, waarbij de sluier tussen het zichtbare en onzichtbare wordt opgelicht. Doe oefeningen die je in staat stellen je intuïtie aan te openen en daarmee de tekenen van het universum te interpreteren. Krijg inzicht in het verleden, het heden en de toekomst zonder te steunen op conventionele middelen. Ontdek je eigen verborgen potentieel terwijl je de kunst van intuïtieve persoonlijke ontwikkeling verkent.

This Is You!

Je voelt dat er een groter plan is, maar je kunt je vinger er nog niet opleggen;

Je voelt dat er meer in je zit, maar je weet niet hoe je het naar buiten kan brengen;

Je ziet, voelt of hoort dingen die voor anderen niet zichtbaar zijn;

Je wilt meer leren over de ongeziene wereld en er veilig mee leren omgaan;

Je bent super nieuwsgierig naar mystieke wezens, energieën, aura’s en alles wat spiritueel is.

Join the Magic

Meet Jenn

Tijdens deze drie buitengewone weekenden word je begeleid door deskundige mentoren die al tientallen jaren aan de zuiverheid van het vak hebben gewerkt. Ze zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt ontdekken, leren en groeien.

Mrs. Happiness
She’s a fearless rebel teacher, klaar om je naar de essentie van het leven te leiden. Decennialang heeft ze de spirituele sferen bewandeld en ze kent ze zo goed als haar achterzak. Als je bij haar om begeleiding/raad vraagt, zet je dan schrap voor ongefilterde waarheid en no-nonsense advies. Ze is hier om oprechte, welgemeende steun te bieden. Maar laat me je vertellen, dat haar liefde en warmte haar secret juice is waardoor haar kick-in-the-butt benadering aanvoelt als een warme omhelzing.

soulful Magic

Mystical Spiritschool

Sluit je aan bij de MagicalSchool, een transformerende ervaring die je geest verruimt, jou voedt en je in staat stelt om positieve verandering in je leven te creëren. Omarm de oude kunsten zonder het “H”-woord te gebruiken en begin aan een reis van zelfontdekking en persoonlijke transformatie.

Energy Mastery – 25/26 mei

The Art of Alchemy – 15/16 juni

Divination Deepdive – 13/14 juli

Soulful Magic

Zo werkt het

Certified Spiritschool Art of Spiritual Development

 

Wknd 1: Energy Mastery

 Planning voor het eerst weekend:

Deze zaterdagavond gaan we intunen op een prachtige plek in de buurt van Amsterdam om 19h – 23h

Zondag gaat het over puur Energiewerk, bij mij thuis in Amsterdam van 11u – 22u. Afhankelijk van het weer verplaatsen we naar een buitenlocatie.

Wknd 2: Alchemy

Planning dit tweede weekend:

Zaterdagavond intunen op een plek in de buurt van Amsterdam van 19h – 23h

Zondag het verkennen van de Art of Alchemy en potions-making (ja, we gaan Rituele Cacao brouwen) bij mij thuis in Amsterdam van 11u – 22u. Afhankelijk van het weer verplaatsen we naar een buitenlocatie.

 

Wknd 3: Divination

Planning voor het derde weekend:

Zaterdagavond intunen op een plek in de buurt van Amsterdam van 19h – 23h

Zondag Divination Deepdive bij mij thuis in Amsterdam van 11u – 22u. Afhankelijk van het weer verplaatsen we naar een buitenlocatie.

Kleine Groepen

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus mis deze betoverende kans niet! Reserveer vandaag nog je plek en begin aan een buitengewoon avontuur waar het mystieke jouw realiteit wordt. Registreer nu om je plaats in deze exclusieve Spiritschool veilig te stellen.

Disclaimer

Dit evenement is alleen bedoeld voor entertainment en persoonlijke groei. Er is geen religieuze of spirituele verbondenheid geïmpliceerd of bedoeld.

N

Unlock it all

Klaar om de geheimen van de mystieke kunsten voor jou te openen? Reserveer dan vandaag je plek en begin aan een reis die je leven zal transformeren. Klik op de button hieronder om je nu in te schrijven!

Frequently Asked Questions

Wanneer begint de SoulFul Magicschool?

Er zijn drie verschillende weekenden die worden gecombineerd binnen de Spiritschool. Je kunt alle weekenden samen boeken startend vanaf 25 mei. Of je kunt elk weekend apart boeken.

 

Hoeveel studietijd moet ik reserveren?

Er is geen huiswerk aan de cursus toegevoegd. Maar er kan wel wat voortkomen uit de lessen, dat zal beperkt blijven tot minder dan een uur per week. Maar nogmaals, hoe meer je erin stopt, hoe meer het je zal opleveren. ROI it is 🙂

Wat als ik de hele magicschool wil doen, maar niet kan deelnemen aan een van de weekenden?

No worries darling, I’ve got you covered. Komende zomer kun je de weekenden inhalen die je hebt gemist. Als je alle weekenden hebt volbracht, krijg je een certificaat.

Is de Soulful Magicschool gecertificeerd?

Inderdaad. Als je alle drie de weekenden hebt bijgewoond, overhandigen we je graag jouw certificaat.

Kan ik in het weekend rechtstreeks vragen stellen aan Jenn?

Ja, natuurlijk kan dat. Tijdens de SpiritSchool kun je zoveel vragen stellen als je wilt en Jenn beantwoordt ze graag voor je. En als ze het antwoord niet direct heeft, neemt ze zeker de tijd om het antwoord voor je te vinden.

Wat is inbegrepen?

 Alle materialen voor het maken van de potions, de rituelen etc. zijn inbegrepen, evenals koffie, thee en snacks. Op dag twee zijn lunch en diner inbegrepen. Alles is aanwezig om je happy en gehydrateerd te houden 🙂

Een overnachting is niet inbegrepen.

Wat kost de SoulFul Spiritschool?

Een hele goede vraag, en het antwoord is:

€ 557,- (incl BTW) voor de volledige MagicSchool, dat zijn alle drie de weekenden, dit is inclusief alle materialen en natuurlijk het eten en drinken.

€242,- (incl BTW) voor elk weekend dat je kiest, dit is inclusief alle materialen en natuurlijk het eten en drinken.

 

Kan ik SoulFul Spiritschool in termijnen betalen?

Ja, dat faciliteren we graag voor je, zodat je de betalingen kunt spreiden over de duur van de Magicschool. Aan de optie van gespreide betaling is een toeslag verbonden. Neem contact op met team@jennifervanbalkom.com als dit je voorkeur heeft.

Art of spiritual development

Dit zijn deze data voor het najaar 2024. Mocht je alle weekenden willen boeken, en je kan een of twee weekenden niet, dan kan je ze in het najaar inhalen. Kies dan uit de volgende data en stuur een mail naar team@jennifervanbalkom.com om jouw plekken te reserveren.